Кравченко, Олександр ІвановичРачок, Віталій ВікторовичДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2014-11-072014-11-072014Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста / О. І. Кравченко, В. В. Рачок, М. Г. Десик та ін. // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 385.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18088Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.агрегатлініядріжджове тістоunitlineyeast doughкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВпровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста