Внутрішня норма прибутковості у системі інструментів державного управління інвестиційно-інноваційною діяльністю - Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2011)
В статті автор здійснює характеристику внутрішньої норми прибутковості, визначає переваги та недоліки зазначеного показника та доводить доцільність його застосування для економіки України. In the article an author carries out description of internal norm of profitability, determines advantages and lacks of the noted index and leads to expedience of his application for the economy of Ukraine.
Keywords: інвестиційний проект; investment project; критерії; criteria; методи; methods; оцінка економічної ефективності; assessment of cost-effectiveness; внутрішня норма прибутковості; internal rate of return; кафедра туристичного та готельного бізнесу