Електрометричне визначення якості - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Смірнов, Вадим Семенович; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Мазуренко, Олександр Григорович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 1998)
Розроблено спосіб визначення ступеня розведення молока водою шляхом вимірювання його електропровідності.
Keywords: молоко; фальсифікація; ступінь розведення; електропровідність; пристрій; фальсификация; степень разведения; электропроводность; устройство; milk; adulteration; degree of dilution; electrical conductivity; device; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; кафедра технології молока і молочних продуктів