Наукове обгрунтування складу кисломолочного морозива з комбінованим складом сировини - Устименко, Ігор Миколайович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Науково обгрунтовано доцільність збагачення морозива кисломолочного поліненасиченими жирними кислотами, що дасть змогу розширити асортимент продуктів підвищеної харчової цінності. Scientifically substantiated the expediency of enriching ice cream сombined raw material composition polyunsaturated fatty acids, which will enable to expand the range of products of high nutritional value.
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; молоковмісний продукт; морозиво комбінованого складу; food emulsion; sodium caseinate; milk-containing product; іce сream сombined raw material composition; кафедра технології молока і молочних продуктів