Устименко, Ігор МиколайовичСапіга, Вікторія ЯрославівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-04-192019-04-192019Устименко, І. Наукове обгрунтування складу кисломолочного морозива з комбінованим складом сировини / І. Устименко, В. Сапіга, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 390.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29008Науково обгрунтовано доцільність збагачення морозива кисломолочного поліненасиченими жирними кислотами, що дасть змогу розширити асортимент продуктів підвищеної харчової цінності. Scientifically substantiated the expediency of enriching ice cream сombined raw material composition polyunsaturated fatty acids, which will enable to expand the range of products of high nutritional value.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктморозиво комбінованого складуfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productіce сream сombined raw material compositionкафедра технології молока і молочних продуктівНаукове обгрунтування складу кисломолочного морозива з комбінованим складом сировиниThesis