Вакула, Юлія ВіталіївнаПанько, ОксанаТогачинська, Ольга ВасилівнаНичик, Оксана Василівна2014-07-182014-07-182014Нормування вмісту радіоактивних речовин в продуктах харчування / Юлія Вакула, Оксана Панько, Ольга Тогачинська, Оксана Ничик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 557-558.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16232Ступінь забруднення радіонуклідами овочів становить 1,25. Це свідчить проте, що овочі є радіоактивними і непридатними до реалізації і вживання. Виживання їх можливе лише після ретельного промивання гарячою водою. The degree of contamination of vegetables is 1.25. This indicates that vegetables are radioactive and unsuitable to implement and use. Their survival is possible only after a thorough washing with hot water.uk-UKпродукти харчуванняекологіярадіоактивні речовиниradioactive substancesecologyfoodкафедра екології та екоменеджментуНормування вмісту радіоактивних речовин в продуктах харчуванняOther