Інноваційні технології кондитерських виробів спеціального дієтичного призначення, розроблені вченими національного університету харчових технологій - Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2012)
Кондитерські вироби користуються великим попитом у всіх верств населення, особливо у дітей і підлітків. Тому основне завдання робітників кондитерської галузі виробляти кондитерські вироби не тільки з високими органолептичними показниками, а і спеціальні вироби з оздоровчими властивостями, які враховують вимоги нутріціології до харчування різних груп населення.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; інновації (кондитерські вироби); кондитерські вироби спеціального призначення