Дорохович, Антонелла Миколаївна2015-12-162015-12-162012Дорохович, А. М. Інноваційні технології кондитерських виробів спеціального дієтичного призначення, розроблені вченими національного університету харчових технологій / А. М. Дорохович // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 249-251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22007Кондитерські вироби користуються великим попитом у всіх верств населення, особливо у дітей і підлітків. Тому основне завдання робітників кондитерської галузі виробляти кондитерські вироби не тільки з високими органолептичними показниками, а і спеціальні вироби з оздоровчими властивостями, які враховують вимоги нутріціології до харчування різних груп населення. Confectionery products are in great demand in all segments of the population, especially in children and adolescents. Therefore the main task workers confectionery industry to produce confectionery products not only with high organoleptic characteristics, but also special wellness products with properties that take into account the requirements nutritsiolohiyi to various food groups.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівдієтичні продуктиінноваційні технологіїкондитерські виробиconfectionerydietary productsinnovative techniquesІнноваційні технології кондитерських виробів спеціального дієтичного призначення, розроблені вченими національного університету харчових технологійOther