Ворвихвост, Андрій Миколайович2021-05-132021-05-132020Ворвихвост, А. М. Проект цеху борошняних кондитерських виробів у місті Чернівці із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва здобного і цукрового видів печива : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Миколайович Ворвихвост ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2020. – 77 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33946печиво «Есмеральда»печиво «Вівсяне»печиво «Літнє»печиво «Майська ніч»лінія «Meincke»лінія «ШЛП»кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект цеху борошняних кондитерських виробів у місті Чернівці із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва здобного і цукрового видів печива