Федоренко, Ольга ВалеріївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2015-05-132015-05-132015Федоренко, О. В. Колориметричне визначення кольору харчових систем / О. В. Федоренко, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. – Х. : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20331Колір, як якісна властивість харчового продукту для споживача слугує критерієм натуральності, свіжості, стиглості, рівня технологічної дисципліни у виробництві. Формування кольору у продукті визначається усіма складовими етапами технології, умовами вирощування і первинної обробки сировини, параметрів технологічних процесів та термінів придатності продукції. Color as qualitative properties of the food to the consumer serves as the criterion of naturalness, freshness, maturity, level of technological discipline in production. Formation of color in the product is determined by the phases of all components technologies, growing conditions and initial processing of raw materials, manufacturing processes and parameters shelf life of products.uk-UKкомп'ютерна кольорометріяколіркольорометричні характеристикиcomputer kolorometrycolorcolorimetric characteristicsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКолориметричне визначення кольору харчових системOther