Андрющенков, ОлексійБоярчук, Ярослав АндрійовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаШиян, Петро Леонідович2016-07-022016-07-022015Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату барди / Олексій Андрющенков, Ярослав Боярчук, Тетяна Мудрак, Петро Шиян // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 224-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23756У виробництві етилового спирту із крохмалевмісної сировини актуальним є питання утилізації післяспиртової барди шляхом повторної її використання на стадії приготування зернових замісів. В дослідженнях для приготування замісів використовували фільтрат барди, який отримували шляхом центрифугування нативної барди на центрифузі марки ОС – 6М із вмістом зважених частинок не більше 1%.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасировинасуслобардаwortrawbardЗброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату бардиThesis