Основні складові ефективного функціонування кейтерінгової компанії - Корнєва, Інна Олексіївна (My University, 2015)
Сформовані основні складові ефективного функціонування кейтерінгової компанії. Formed main components of the effective functioning of the catering company .
Keywords: кейтерінг; сatering; ефективне функціонування; efficient operation; якість продуктів; quality products; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу