Удосконалення сервісу в закладах сфери гостинності - Ніколенко, Надія Андріївна; Доценко, Віктор Федорович; Пушка, Ольга Сергіївна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2020)
В роботі розглядається процес удосконалення рівня сервісу у готелях за допомогою психологічних тренінгів з елементами фізіогноміки та фізіономіки для персоналу як один із напрямків підвищення конкурентоспроможності підприємства. Дослідження показують, що готелі можуть втрачати до 12% річного доходу в результаті того, що незадоволені гості «переключаються» на інші готелі. Функції сервісу - зберегти наявних клієнтів, залучити нових і створити у клієнтів потребу продовжувати співпрацю з вашою компанією. The paper considers the process of improving the level of service in hotels with the help of psychological training with elements of physiognomy and physiognomy for staff as one of the ways to increase the competitiveness of the enterprise. Studies show that hotels can lose up to 12% of annual revenue as a result of dissatisfied guests "switching" to other hotels. The functions of the service are to keep existing customers, attract new ones and create a need for customers to continue working with your company.
Keywords: фізіогноміка; тренінг; фізіономіка; сервіс; конкурентоспроможність; physiognomy; physiognomy; training; service; competitivenes; кафедра готельно-ресторанної справи