Скопенко, Наталія Степанівна2016-02-182016-02-182015Скопенко, Н. С. Специфічні особливості екологічного та природно- кліматичного ризику / Н. С. Скопенко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 307-309.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22317Оцінка екологічного та природно-кліматичного ризику є складовою частиною процесу забезпечення продовольчої безпеки країни та набуває все більшого значення у зв’язку з підвищенням вимог до рівня безпеки продовольчих товарів й екологічності виробництва. Environmental and climatic risk is an integral part of food security and is becoming increasingly important due to the increased requirements for the safety of food and environmental production.otherкафедра економіки праці та менеджментуекологічні ризикипродовольча безпекаenvironmental risksfood securityСпецифічні особливості екологічного та природно-кліматичного ризикуThesis