Специфічні особливості екологічного та природно-кліматичного ризику - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2015)
Оцінка екологічного та природно-кліматичного ризику є складовою частиною процесу забезпечення продовольчої безпеки країни та набуває все більшого значення у зв’язку з підвищенням вимог до рівня безпеки продовольчих товарів й екологічності виробництва. Environmental and climatic risk is an integral part of food security and is becoming increasingly important due to the increased requirements for the safety of food and environmental production.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; екологічні ризики; продовольча безпека; environmental risks; food security