Теодорович, Н.Федорова, Тетяна Олексіївна2014-07-112014-07-112014Теодорович, Н. Вплив тривалості зберігання на хлібопекарські властивості трітікалалевого борошна / Наталія Теодорович, Тетяна Федорова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 188-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16070Основні процеси дозрівання трітікалевого борошна відбуваються протягом 20 діб, що зумовлює покращення його хлібопекарських властивостей. Basic processes of maturation tritikalevoho meal there for 20 days, resulting in improved its baking properties.uk-UKтрітікалалеве борошнатривалість зберіганняхлібопекарські властивостіbaking propertiestritikalaleve flourstorage timeВплив тривалості зберігання на хлібопекарські властивості трітікалалевого борошнаOther