Психологічна підготовка майбутніх маркетологів як чинник їх освітньої соціалізації - Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2018)
Ефективна маркетингова діяльність передбачає психологічну підготовку майбутніх фахівців-маркетологів під час навчання у вищих навчальних закладах. У роботі розглянуто особливості вивчення студентами психологічних дисциплін у контексті здобування освіти у галузі маркетингу. Effective marketing activity involves the psychological preparation of future marketers during their studies at higher educational institutions. The work examines the peculiarities of studying psychological disciplines by students in the context of obtaining an education in the field of marketing.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; майбутній маркетолог; психологія; психологічна підготовка; студент; освітня соціалізація; future marketer; psychology; psychological preparation; student; educational socialization