Структурно-динамічна оцінка потенціалу інноваційних та організаційно-економічних змін - Алимов, Олександр Миколайович; Юрик, Ярина Іванівна (My University, 2010)
Здійснено структурно-динамічна оцінка потенціалу інноваційних та організаційно-економічних змін. Значну увагу приділено аналізу потенціалу розробників інноваційних знань як чинника інноваційного розвитку економіки України. Встановлено структурно-динамічні диспропорції кадрового забезпечення наукової та науково-технічної сфери України. Implemented structural and dynamic assessment of the potential of innovative organizational and economic changes. Considerable attention is paid to the analysis of potential developers of innovative knowledge as a factor of innovation development of economy of Ukraine. The structural and dynamic imbalance of staffing the scientific and technical sphere in Ukraine.
Keywords: фінансування науково-технічної сфери; наукові організації; потенціал інноваційних змін; financing of scientific and technical sphere; scientific organizations; potential of innovative changes; кафедра економіки праці та менеджменту