Інформатизації суспільства та її вплив на функціонування компаній - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2020)
Розвиток, поширення та впровадження сучасних інформаційних технологій значно впливає на діяльність компаній та допомагає підприємствам більш ефективно вирішувати управлінські завдання. Розвиток інформаційного суспільства несе собою позитивні зміни як для окремих компаній, так і для суспільства в цілому, сприяє розвитку нових форм трудових відносин, стабілізації економіки, підвищує рівень життя населення. The development, spread and implementation of modern information technologies has a significant impact on companies' operations and helps them to solve management problems more efficiently. The development of the information society brings about positive changes for both individual companies and society as a whole, promotes the development of new forms of labour relations, stabilises the economy, and improves living standards.
Keywords: інформаційні технології; інформатизація; функціонування компаній; company operations; кафедра економіки праці та менеджменту