Шляхи інтеграції України у світову та європейську транспортно-логістичні системи - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2011)
Розглядаються можливі шляхи інтеграції України у світову та європейську транспортно-логістичні системи з урахуванням наявних та перспективних міжнародних транспортних коридорів, географічного положення України та інших факторів.
Keywords: транспорт; інтеграція; транспортно-логістична система; транспорт; интеграция; транспортно-логистическая система; transport; integration; transport-logistic system; кафедра маркетингу