Strashynskyi, IgorPasichnyi, VasylBakhmach, VladimirGrabarovskyi, Andriy2023-02-072023-02-072018Rheological indexes of sauces using okara in canned meat / I. Strashynskyi, V. Pasichnyi, V. Bakhmach, A. Grabarovskyi // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 371https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38993Sauce is an additional ingredient of food that has a characteristic stiff consistency used in the preparation of dishes or is served to the finished food to improve its taste and aroma.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівsaucesimprovement of taste and aromaRheological indexes of sauces using okara in canned meatThesis