Особливості формування системи економічної безпеки на підприємствах харчової промисловості - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2012)
В даній науковій праця автором запропоновано підхід до побудови системи економічної безпеки харчових підприємств на основі виділення типів централізації економічної безпеки та запропоновано ряд критеріїв обрання найбільш оптимального типу системи економічної безпеки з урахуванням особливостей галузі.

In this scientific labour an author offered approach to the construction of the system of economic security of food enterprises on the basis of selection of types to centralization of economic security and the row of criteria of electing of the most optimal type of the system of economic security is offered taking into account the features of industry.
Keywords: система безпеки; типи системи економічної безпеки; економічна безпека підприємства; types of the system of economic security; economic security of enterprise; system of safety; кафедра економіки і права