Візуалізація фізичних динамічних процесів. Математичний маятник - Альохіна, Дар'я; Шкляр, Анна Віталіївна; Луценко, Влад; Ісай, Валерій Миколайович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2018)
Візуалізацію динамічних процесів на прикладі математичного маятника можна активно використовувати під час дистанційного навчання та самостійної роботи студентів. Visualization of dynamic processes on the example of mathematical pendulum can be actively used during the controlled from distance studies and independent students’ work.
Keywords: математичний маятник; моделювання; пакет MATHCAD; mathematical pendulum; design; package of MATHCAD; кафедра фізики та професійної безпеки