Роль біологічно активних фрагментів молозива у неспецифічній імунній відповіді - Бородіна, Ольга Олегівна; Заярнюк, Анна Віталіївна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна (My University, 2017)
В ході наших досліджень було виявлено, що суміш білків-абзимів володіє дозозалежним імуностимулювальним впливом на неспецифічні фактори імунного захисту в дослідах in vitro.

In the course of our research, it was found that the mixture of abzyme proteins has a dose-dependent immunostimulatory effect on non-specific immune defense factors in in vitro experiments.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; молозиво; біологічно активні високомолекулярні білки; фагоцитоз; colostrum; biologically active high molecular weight proteins; phagocytosis; імунна система; immune system