Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні - Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна Борисівна (My University, 2017)
В роботі проведено оцінку перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні. In the work the evaluation of the prospects of using the fruit of jackfruit in the diet.
Keywords: харчування; джекфрут; diet; jackfruit; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції