Основні теоретико-практичні аспекти реструктуризації персоналу - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Євсєєва, Ірина Василівна (My University, 2013)
В сучасному ринковому середовищі питання адаптації підприємства до змін має дуже важливе значення. І проблема управління персоналом в вищезгаданому процесі дуже гостро стоїть перед кожним керівником підприємства. In today's market environment, the issues of adaptation to changes in the enterprise is very important. And the problem of personnel management in the above process is very acute in front of each director.
Keywords: персонал; реструктуризація; підприємство; enterprise; restructuring; staff; кафедра економіки праці та менеджменту