Дослідження операцій: моделі оптимізації для прийняття рішень - Кузьмичов, Анатолій Іванович; Кузьмичова, Олена Анатоліївна; Медведєв, Микола Георгійович (My University, 2007)
У посібнику наведені тексти й табличні обчислювальні документи з дослідження операцій — сучасного науково-практичного напряму й технології прийняття управлінських рішень за допомогою математичних моделей задач оптимізації, реалізованих в середовищі VS Excel.

In posіbniku navedenі textiles th tablichnі obchislyuvalnі documented s doslіdzhennya operatsіy - suchasnogo Naukova-practical directly th tehnologії of acceptance upravlіnskih rіshen Dopomoha matematichnih models for problems optimіzatsії, realіzovanih in seredovischі VS Excel.
Keywords: дослідження операцій; математичні моделі; оптимізація; operations research; mathematical models; optimization; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.