Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаЛуцький, Андрій Богданович2013-10-162013-10-162013Патент на корисну модель 82953 UA, МПК А23L 1/052 (2006.01) Композиція для виготовлення шинки з сухим молоком / Кишенько І. І., Луцький А. Б.; патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201301105 ; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10408Розроблено композицію для виготовлення шинки з сухим молоком, що містить яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат або дифосфат, крохмаль, воду питну, яка відрізняється тим, що додатково містить сухе молоко 6-10% та сало свиняче 12-16%. A composition for making ham with powdered milk containing beef, salt, spices, sodium nitrite, pyrophosphate or diphosphate, starch, drinking water, which is characterized in that it additionally contains milk powder 6-10% and 12-16% fat pork.otherсухе молокосало свинячекомпозиція для виготовлення шинки з сухим молокомpowdered milkfat pigarrangement for making ham with powdered milkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинки з сухим молоком (Патент на корисну модель 82953)Other