Скорикова, Ганна ІванівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаКорзун, Віталій Наумович2014-10-292014-10-292013Патент № 21700 А Україна, МПК (2013.01) А23G 3/00. Спосіб виробництва хліба / Г. І. Скорікова, Т. В. Корж, В. Н. Корзун ; заявник та власник Український державний університет харчових технологій. – № а2013 07190 ; заявл. 06.06.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17778Спосіб передбачає приготування опари і тіста. Тісто замішують на вибродженій опарі з використанням залишку традиційної сировини, а також додається порошок з морської капусти в кількості 2-5%. The method involves the preparation of dough and pastry. The dough is kneaded for Opare attenuated using the remainder of the traditional raw materials, as well as the added seaweed powder in an amount of 2-5%. Before you make the dough powder reduced.otherопарапорошок морської капустихлібтістоoparabreadseaweed powderpastryкафедра технології зберігання і переробки зернаСпосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 21700)Other