Дослідження технологічних властивостей зерна соризу - Прокопенко, Олеся В'ячеславівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна (My University, 2014)
Проведені дослідження технологічних властивостей зерна соризу говорять про його добру технологічність та дають змогу обгрунтувати можливість подальшого його використання при виробництві круп'яних продуктів швидкого приготування. Past studies of technological properties of grain soryzu talk about its good processability and allow you the opportunity to further justify its use in the production of cereal products to fast food.
Keywords: зерно соризу; круп'яні продукти; технологічні властивості; grain soryzu; cereal products; technological properties; кафедра технології зберігання і переробки зерна