Колонний дифузійний апарат (Патент на винахід № 23789) - Серьогін, Олександр Олександрович; Кухар, Володимир Миколайович; Адаменко, Валерій Прокопович; Серьогіна, Лілія Кирилівна; Москаленко, Володимир Григорович (My University, 1998)
Колонний дифузійний апарат який відрізняється тим, що має один шнек вигрузки жому з лівою та правою навивками витків для вигрузки на дві сторони шнека, який приводиться одним мотор-редуктором. Colon difuzіyny mashines yaky vіdrіznyaєtsya note scho Got one screw vigruzki zhomu s lіvoyu that his right to the windings vitkіv vigruzki on dvі Parties screw yaky one motor-driven gear.
Keywords: циліндричний корпус; cylindrical body; колонний дифузійний апарат; column diffusion apparatus; лопать; blade; шнек; screw; кафедра електропостачання і енергоменеджменту