Ринок праці та освітніх послуг в Україні - Білан, Юрій Валентинович; Байдецький, Петро Григорович (My University, 2014)
У статті розглянуто основні фактори успішного працевлаштування (рівень освіти, професійні якості претендента, досвід роботи за спеціальністю). Наголошено на необхідності швидкого системного підходу до розроблення системи заходів, спрямованих на адаптацію ринку праці й ринку освітніх послуг до нових умов європейської інтеграції та глобалізації України. The paper considers the main factors for successful employment in terms of education, professional quality of an applicant and the work experience. The article also highlights the need for rapid development of a systematic approach for measures aimed at adapting the labor market and the education market to new conditions of globalization and European integration of Ukraine.
Keywords: детермінанти працевлаштування; ринок праці; ринок освітніх послуг; Україна; determinants of employment; labor market; education market; ukraine