Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Зіновій ПетровичМельник, Людмила Миколаївна2013-05-232013-05-232012Шейко, Т. В. Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, З. П. Мельник // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012р. - К. : НУХТ, 2012. – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7887Для проведення процесів адсорбування пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка в автоматичному режимі авторами розроблено математичну модель, за допомогою якої можна розрахувати тривалість проведення процесу адсорбції до настання фазової рівноваги. To carry out the processes of adsorption of pectin shungita of beet juice in the automatic mode the authors developed a mathematical model which can be used to calculate the duration of the adsorption process until the phase equilibrium.otherадсорбціяпектинові речовинишунгітсік столового бурякаadsorptionpectinshungitebeet juiceкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної технікиМоделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.Thesis