Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Сандул, Олександр Миколайович (My University, 2006)
У статті розглянуті проблеми економіки, організації та управління підприємствами харчової і переробної промисловості України.
Keywords: соляна промисловість; харчова промисловість; цукрова промисловість; пивобезалкогольна промисловість; олійно-жирова промисловість; спиртова промисловість; кондитерська промисловість; hydrochloric industry; food processing industry; sugar industry; fatty industry; spirit industry; confectionery industry; кафедра економіки і права