Особливості виготовлення розсільного сиру «Фета» - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2013)
Розглянуто особливості виготовлення розсільного сиру «Фета». Сonsider peculiarities of production of brine cheese "Feta".
Keywords: розсільний сир; виробництво; brine cheese; production; кафедра експертизи харчових продуктів