Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу - Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 2009)
Проведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.

Investigations of effect with additive tret-butanol in the structure water sucrose solution were studied using of the method of stalogmometry.
Keywords: цукроза; сахароза; sucrose; гідратація; структура; концентрація; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; hydratation; structure; concentration