Управлінський облік в обліковій політиці підприємства - Ялигіна, Марина Сергіївна (My University, 2014)
Формування облікової політики — одне з найважливіших питань організації бухгалтерського обліку на кожному підприємстві. Formation of accounting policy - one of the most important issues of accounting for each enterprise.
Keywords: управлінський облік; облікова політика; management account; accounting policies