Системна модель менеджменту як стабілізаційна основа розвитку підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2022)
Розглядається системна модель менеджменту як стабілізаційна основа розвитку підприємства. The system model of management is considered as a stabilizing basis for the development of the enterprise.
Keywords: менеджмент; системна модель менеджменту; розвиток підприємства; management; system model of management; enterprise development; кафедра економіки праці та менеджменту