Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847) - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій Михайлович (My University, 2012)
Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
Keywords: рослинна олія; vegetable oil; порошок пряно-ароматичної сировини; фіто-олійний напівфабрикат; powder of aromatic raw materials; phyto and oil semi-finished product; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи