Концепція забезпечення ефективності розвитку малих підприємств на основі розробки державних цільових програм - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2012)
Розглянуто проблему державного регулювання розвитку малих підприємств в Україні. З урахуванням досвіду країн – членів СОТ запропоновано концепцію забезпечення ефективності розвитку малих підприємств на основі розробки державних цільових програм, теоретичною платформою якої є диференційований підхід до підтримки малих підприємств, що ураховує рівень досягнутої ними ефективності розвитку.

The problem of government control of development of small enterprises is considered in Ukraine. Taking into account experience of countries – the members of WTO are developed conception of providing of efficiency of development of small enterprises on the basis of state having a special purpose program development, the theoretical platform of which is the differentiated going near support of small enterprises, which takes into account the level of the efficiency of development attained by them.
Keywords: Світова організація торгівлі; World organization of trade; малі підприємства; мале підприємництво; державне регулювання; державні цільові програми; small enterprises; small enterprise; government control; government having a special purpose programs; кафедра фінансів