Концептуальна схема емісійної політики підприємства - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2008)
В період трансформації ринку цінних паперів підвищується його роль у функціонуванні інвестиційного механізму, який направлений на залучення фінансових коштів шляхом випуску цінних паперів підприємствами. Ефективність залучення фінансових коштів залежить від того, наскільки грунтовно розроблена концептуальна схема емісійної політики підприємства.

During the period of capital issues’ market its role in functioning of investment gear, which is directed on the raising funds by means of securities, issue is being increased. Effectiveness of mobilising capital depends on conceptual scheme of enterprise’s emission policy judiciousness.
Keywords: емісійна політика підприємства; концепція емісійної політики; концепція емісії; emission policy conception; conception of emission; enterprise emission policy; кафедра економіки праці та менеджменту