Орлов, Леонід ОлексійовичЯровий, Володимир ЛеонідовичЯнковий, Микола Григорович2012-02-102012-02-101994Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/221Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.otherм'ясний хлібфаршреологічна характеристикаготовий продукткафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmeat loavesstuffingrheological characteristicsfinished productВизначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібівArticle