Литвиненко, Станіслав Вячеславович2024-07-112024-07-112024Литвиненко, С. В. Удосконалення технології сиркового виробу із клітковиною рослинною з висівок гречки та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Литвиненко Станіслав Вячеславович ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44010ukкафедра технології молока і молочних продуктівсирковий вирібвисівкиклітковинагречані висівкисирок з висівкамиУдосконалення технології сиркового виробу із клітковиною рослинною з висівок гречки та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добуOther