Розробка ювелірних сплавів білого золота з вмістом модифікуючих компонентів - Артюх, Тетяна Миколаївна; Чернишова, А. С. (My University, 2012)
У статті наведено результати дослідження складу сплавів білого золота, які пропонуються для застосування в ювелірній промисловості. Запропоновано рецептуру золотих сплавів білого кольору з урахуванням технологічності та вимог безпечності. The article presents the results of the study of white gold alloys, which are offered for use in the jewelry industry. Proposed formulation white gold alloys based technology and security requirements.
Keywords: ювелірні сплави; jewelry alloy; біле золото; модифікуючи компоненти; white gold; modifying components; кафедра експертизи харчових продуктів