Основні напрями підвищення товарної політики підприємства при виході на зовнішні ринки - Тюха, Ірина Володимирівна; Ковальська, Вікторія Вікторівна (My University, 2017)
У статті було здійснено оцінку товарної політики підприємств при виході на зовнішній ринок, визначено чинники впливу та запропоновано напрямки її підвищення. The article evaluated the product policy of enterprises when entering the foreign market, determined the factors of influence and proposed directions for its improvement.
Keywords: товар; товарна політика; виробництво; стратегія; асортимент; бренд; канали збуту; реклама; якість; product; product policy; production; strategy; assortment; brand; sales channels; advertising; quality; кафедра економіки праці та менеджменту