Інформаційна система підтримки діяльності завідувача кафедри - Тополь, В. В.; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2018)
Робота присвячена створенню автоматизованого робочого місця завідувача кафедри, що дає можливість оптимізувати роботу завідувача кафедри. Дана система розробляється у вигляді Web – додатку за допомогою мови програмування PHP, із використанням бібліотеки jquery, фрейморка Bootstrap 3, патерна проектування MVC. The work is devoted to the creation of an automated working head of the department, which makes it possible to optimize the work of the head of the department. This system is developed as a Web application using the PHP programming language, using the jquery library, the Bootstrap 3 framework, and the MVC design pattern.
Keywords: інформаційна система; технологія SADT; модель AS IS; information system; SADT technology; AS IS model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки