Пристрій для орієнтування виробів (Патент на корисну модель № 73005) - Халайджі, Вероніка Валеріївна; Гавва, Олександр Миколайович; Волчко, Анатолій Іванович; Дороніна, Катерина Михайлівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Павлов, Сергій Олексійович; Волчко, Андрій Анатолійович (My University, 2012)
Пристрій для орієнтування виробів, що включає подавальний конвеєр з приводом та встановлений над ним пристрій поперечного переміщення вантажів, який відрізняється тим, що конвеєр виконано у вигляді привідного роликового конвеєра, на роликах якого встановлені, з можливістю осьового переміщення, втулки, при цьому ролики і втулки нерухомі один відносно одного за рахунок утворення між собою профільного з'єднання, і осьове переміщення здійснюється за допомогою механічного привода. Device orientation of products, including the feeding conveyor with drive and installed it on the device cross movement of goods, which is characterized in that the conveyor is designed as a drive roller conveyor roller is installed, with the possibility of axial movement, bushings, and the bushings and rollers fixed relative to each other through the formation of a connection between a profile and axial movement by means of mechanical drive.
Keywords: пристрій; устройство; device; орієнтування; targeting; виріб; products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки