Абрамова, Асьят ГеоргіївнаРубанка, Катерина ВолодимирівнаПисарець, Ольга Петрівна2018-05-102018-05-102017Абрамова, А. Г. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси : збірник наукових праць. — 2017. — № 8. — С. 132—137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27314Обґрунтовано необхідність розроблення бісквітних виробів функціонального призначення на основі використання фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів. Досліджено можливість застосування кунжутного шроту в технології бісквіт. Встановлено зміну структурних показників якості бісквітного тіста та готової продукції. The necessity of developing biscuit products of functional purpose based on the use of physiologically functional raw ingredients is substantiated. The possibility of using sesame seed meal in biscuit technology is investigated. The change in the structural parameters of the biscuit test and finished products is established.uk-UKфункціональний харчовий продуктборошні кондитерські виробибісквіттехнологіякунжутний шротfunctional food productflour confectionerybiscuittechnologysesame oilcakeкафедра технології консервуванняВикористання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначенняArticle