Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства - Рашевская, Тамара Алексеевна; Rashevska, Tamara (My University, 2012)
Результати досліджень показали, що вершкове масло відноситься до наноструктурних нанокристалічних матеріалів. На формування наноструктури масла впливає природа і властивості внесеної добавки. Study results showed butter is a nanostructured nanocrystalline material. Type and properties of vegetable additive impact on butter nanostructure creation.
Keywords: наноструктура; вершкове масло збагачене; nanostructure; butter; кафедра технології молока і молочних продуктів