Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаОлефіренко, В. М.2014-11-052014-11-051996Ковбаса, В. М. Вплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тісті / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, В. М. Олефіренко // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 4-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18047В роботі висвітлено питання впливу дозування екструдата борошна на швидкість кислотонакопичення тіста. Наведено результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Зроблено висновки пояснюють доцільність додавання екструдованого борошна. The article deals with question of influence of dosage extrudate to wheat flour on the speed of acid-accumulation of dough. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Conclusions explain the feasibility dosage of the extrudate.uk-UKекструзіякислотонакопиченнядобавкабродіннядекстриниextrusionacid-accumulationadditivefermentationdextrinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив пшеничного екструдованого борошна на процес кислотонакопичення в хлібному тістіThesis