Страшинський, Ігор МирославовичБорсолюк, Л. В.2012-02-092012-02-092010Страшинський, І. М. Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію / І. М. Страшинський , Л. В. Борсолюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. - 2010. - Том 12, № 2(44), Частина 4. - С. 87-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/207Представлено результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах на стабільність мікробіологічних показників готових продуктів при зберігання. The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausage products for microbiological stability indices of finished products in storage are outlined.технологіяtechnologyварені ковбасиcooked sausagesнітрит натріюsodium nitriteмікробіологічна стабільністьmicrobiological stabilityкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натріюArticle