Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію - Страшинський, Ігор Мирославович; Борсолюк, Л. В. (My University, 2010)
Представлено результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах на стабільність мікробіологічних показників готових продуктів при зберігання. The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausage products for microbiological stability indices of finished products in storage are outlined.
Keywords: варена ковбаса; cooked sausage; нітрит натрію; sodium nitrite; мікробіологічна стабільність; microbiological stability; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів