Тетеріна, Світлана МиколаївнаГусятинська, Наталія АльфредівнаКасян, Ірина МиколаївнаГусятинський, Микола Володимирович2012-04-022012-04-022010Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / С. М. Тетеріна, Н. А. Гусятинська, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. - 2010. - № 9. - С. 36-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/674Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі полігексаметиленгуанідину („Біодез”), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти („Жавель-Клейд”, „Санітарін”) для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання. Influence of specific composition of microfloral of sugar beets on relation to intensity of their rotting. Efficiency of application of new fungitsid preparations for treatment of sugar beet before the laying on storage is explored.uk-UKцукрові бурякиsugar beetsкагатна гнильмікробіологічні процесимікроміцетибактеріїфунгіцидний засібrot of cagatmicrobiological processesmicromitsetsbacteriamean of foungitsidкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиАналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряківArticle