Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаМихайлович, Володимир ОлександровичШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2020-06-122020-06-122020Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів кисню / О. Бендерська, В. Михайлович, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9–10 квітня 2020 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020. – С. 112–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31292сокиплодиовочіjuicesfruitsvegetablesкафедра технології консервуванняЗберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів киснюThesis